Begoña Maseda Lamelas

EMMR20210623 Begona Maseda 030 2 scaled

Deze mooie lange naam heb ik van mijn Spaanse ouders. Ik ben geboren en opgegroeid in Ede. Hier woon ik samen met mijn man, 2 zoons en 2 honden. Ik heb meer dan 20 jaar gewerkt in ondersteunende functies op management-  en directieniveau. Na zo veel jaar in dienst gewerkt te hebben, heb ik in januari 2020 de stap genomen om voor mezelf te beginnen.

Als Virtual Assistant (VA) ben ik een zzp’er die ondernemers werk uit handen neemt. Ik werk vanuit huis, maar ik kan overal werken waar een goede WIFI verbinding is.

Ik ben gestart met het aanbieden van Office Support diensten en heb tussendoor, in de Corona periode, VA School in 4 maanden met succes afgerond. Omdat ik het zo leuk vind om nieuwe online tools te leren kennen, ben ik begin 2021 de Technische VA opleiding gaan doen en heb ook deze snel afgerond. Ik kan jou ondersteunen bij het technisch inrichten en onderhouden van jouw online onderneming.

Ik ben betrouwbaar, flexibel, handig met programma’s en ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden, wandel ik met de honden en hou ik van muziek en puzzelen.

Wat anderen zeggen

Marloes headshot

Begoña is echt een topper in het (technisch) ontzorgen van mij als ondernemer. Altijd supervriendelijk, goed bereikbaar en zoekt zelf dingen uit als iets niet lukt / duidelijk is. Een echte pro! Megablij mee.

Marloes Lodder
Let's Get Loes
1677496518443

Vorig jaar lanceerde ik mijn eerste eigen gloedjenieuwe website! Maar dan… !? Hij moet natuurlijk wel blijven functioneren en er goed uit blijven zien!

Ik weet wel een beetje hoe ik moet werken in WordPress, een blog plaatsen, of kleine aanpassingen doen lukt prima. Maar het technische stukje is niet echt mijn ding. Het kost me teveel tijd en dan nog levert het niet het resultaat op dat ik zoek.

Daarom ben ik zo blij dat ik in contact ben gebracht met Begoña. Zij fixt alle technische issues in een handomdraai en zorgt er ook voor dat ik niet na hoef te denken over het maandelijks updaten van mijn website. Laatst wilde ik graag een inhoudsopgave bij een lang blog. Zij bouwde deze oplossing zelf in een handomdraai voor mij, terwijl ik met een paar uur prutsen er nog niet uit kwam!

Super fijn dat er iemand aan je zijde staat, die snel reageert en weet waar ze het over heeft.

Judith Eversdijk
Social Blooming
Foto Jolanda Grauwelman

Maseda support maakt een website precies zoals je deze wilt hebben. Ze denkt goed met je mee echt super!

Jolanda Grauwelman
Handelsonderneming J. Grauwelman-Baaij
Foto Google review Lenette Koolwijk

Ik had problemen met mijn online academie en heb er heel veel tijd ingestoken en lopen worstelen … tot ik op zoek ging naar hulp. Zo ben ik Begoña van Maseda Support tegengekomen. Ze reageerde snel op mijn email en heeft me heel goed geholpen om mijn technische probleem op te lossen. Had ik maar eerder aan de bel getrokken. Begoña reageert snel, vriendelijk en komt gelijk in actie .. Ik weet voortaan wel bij wie ik aanklop met mijn technische vragen.

Lenette Koolwijk
Bio Sculpture
Foto bij een review Fabiënne Breevaart

Begoña heeft ontzettend snel gereageerd op mijn berichtje met de vraag of ze me kon helpen met een probleem op mijn website. Nog dezelfde middag heeft ze het opgelost en ben ik geholpen. De communicatie ging vlot en ze heeft precies opgelost wat mijzelf niet was gelukt. Heel tevreden en zou zeker nog eens gebruik maken van haar diensten.

Fabiënne Breevaart
Fabiënne Breevaart Academy
Foto bij een review Iris Depassé

Superblij met de hulp van Begoña Maseda Lamelas bij het inrichten van mijn FB-advertentiebeheer-account.
Dit zijn de klussen waar ik altijd als een berg tegenop zie. Zo fijn om het met schermdelen even samen te doen en kundig door alle stappen geleid te worden.
Dank voor je kennis, steun en geduld! Ik benader je vast nog eens voor meer!

Iris Depassé
Academie voor abstracte Fotografie
Foto bij review Livia Rijntalder

Ik had een duidelijk beeld hoe ik mijn website wilde hebben en Begoña kon mij op al die punten helpen. Vooraf bespraken we verwachtingen en hoe we te werk zouden gaan. Ik kon het volledig loslaten en aan haar overlaten, dat was echt heerlijk. Ben zo blij met het eindresultaat. Alles waar ik geen verstand van heb of echt geen zin in heb kon ik uit handen geven en zelf blijven focussen op wat ik wel graag doe. Het is het meer dan waard en ik ben zo blij met hoe het is geworden. Begoña werkt snel, duidelijk en kan goed op de wensen van de klant werken. Het is precies zoals ik het wilde. Dankjewel nogmaals!

Livia Rijntalder
Travel Inside Healing
Foto bij review Meral Soydas Photography

Begoña heeft voor mij de webshop op mijn website gemaakt met Woocommerce, omdat ik zelf totaal niet technisch ben. Ze heeft snel en secuur gewerkt en de shop ziet er ook hartstikke mooi uit, passend bij de stijl van mijn website. Ik ben erg blij dat ik dit heb kunnen uitbesteden en zou voor andere technische klussen zeker terugkomen bij Begoña! Ik heb de samenwerking als prettig ervaren: ze reageert snel en het contact verliep soepel. Wat ik waardeer is dat ze helder is over alle aspecten van de samenwerking en dus ook de kosten. Zodat je niet voor verassingen komt te staan.
Dankjewel voor je werk!

Meral Soydas
Meral Soydas Photography